De In Win arriveert in een in eerste instantie sober lijkende doos. Geen leuke kleurtjes maar gewoon karton bruin. Als je door dat belletje heen prikt is het toch nog wel een best leuk uitgevoerde doos, met op de zijden de belangrijkste specificaties en features.




Boven in de doos vinden we een keurig aflsuitbaar zakje met daarin schroefjes, rubbertjes, kabelbinders en natuurlijk de handleiding.


In de doos zit de In Win stevig verpakt in twee stukken piepschuim en een plastic zak. Als je na het nodige pielen de kast uit de doos hebt en de plastic zak er af hebt zitten er over de frontpanel en het window ook nog beschermfolie.

De buitenkant is bij deze In Win 703 zeer in orde. Er is gekozen voor mooie materialen en een mooi “hairline” patroon op de frontpanel. De kast zit stevig in elkaar en geeft een degelijke uitstraling. Achterop is er genoeg mogelijkheid om nog waterkoeling naar buiten te leiden.
Deze materialen zijn staal voor het frame, wat vrij standaard is, en voor het window is acryl gebruikt.
De voorkant is gemaakt van rood plastic met een sorot vinyl er overheen waar het geborsteld aluminium patroon op zit.

Aan beide kanten van de kast zitten uitsparingen, aan de voorkant is dit het window en aan de achterkant is het voor cablemanagement.
Deze uitsparing zorgt er onder andere voor dat de hoge cpu koelers er makkelijk in pakken.

Het I/O panel aan de voorkant is goed uitgewerkt, de twee USB 2.0 en de USB 3.0 poorten samen met de audio poorten zitten naar boven gericht. Maar als je iets verder naar de zijkant gaat vind je daar net over de rand de aan en uit knop. Niet zoals bij andere kasten ergens in het midden maar mooi bereikbaar bovenop.
Foto’s zeggen meer dan duizend woorden dus hier een fotoserie:













Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu