Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
15 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank Blom
Frank Blom
1 jaar geleden

Hee Stephan en Nada, de YouTube subscribe is een beetje bugged.. Ik ben uiteraard al lange tijd subscriber, maar Gleam detecteert dat niet. (Mobile chrome browser)

Frank Blom
Frank Blom
1 jaar geleden
Reply to  Stephan

Zal vanavond op m’n desktop een nieuw gleam account aanmaken ??

Kiswum
1 jaar geleden
Reply to  Stephan

Ik zal dit vanavond ook even checken. Volgens mij valt dan de registratie met Facebook om, tenzij je daarvoor hetzelfde e-mail adres gebruikt.

Mickroz
Mickroz
1 jaar geleden
Reply to  Stephan

Als je net als ik een apart account hebt op je google account voor YT, dan moet je even rechtsbovenin op je avatar klikken en dan in het menu van account wisselen( er staat dan bij je email adres “Meer accounts”), en even je standaard google account kiezen, dan werkt het wel, en hoef je niet van email te wisselen.

Kurt
Kurt
1 jaar geleden
Reply to  Frank Blom

Ik had ongeveer hetzelfde voor met de connectie naar Discord. Account daar stond verkeerd ingesteld (zie die icoontjes erboven). Ik heb die even ontkoppeld in Gleam via Edit, en daarna terug geprobeerd, en opnieuw moeten connecten. Daarna alles OK.

Alex segers
Alex segers
1 jaar geleden

Hallokes,
Nog maar de 2de dag en dit is alweer een mooie prijs.
Deze keer ga ik wel deelnemen. Mijn vrouw wil ook wel een nieuwe pc en deze case is de perfecte start voor een gewone thuispc.
Keep it, comin’ love. (Kc & The Sunshineband, good song).
Ps: I loved your quote “Sleep is overrated”.
Mijn zoon is er ondertussen 15 maar ik herinner mij nog die eerste maanden. Uitgaan en feesten als de beesten was minder vermoeiend dan dat. Maar ben super trots op die kleine en het was het waard.
Ahn …. memories

Alienhunter1970
Alienhunter1970
1 jaar geleden

Stephan en Nada, thanks voor al jullie reviews, heb er genoeg info mee opgedaan. Thanks voor alle giveaways. Zie jullie hopelijk soon weer eens.

Stefano
Stefano
1 jaar geleden

Dunno what the heck is written under me but, guys i’m in love with you 🙂 you both are so cute and funny ( and give free stuff to random ppl), nothing better at the moment here !
Cheers from italy !

Alienhunter1970
Alienhunter1970
1 jaar geleden

Yesssssssssssssssssss, i won this one, lets goooooooooooooo. Thanks Stephan,Nadia, TechTesters team and all the sponsors, specialy InWin, big thanks and a great 2019 to all