AMD “Raise the Game” promo en giveaway!


Toen AMD ons liet weten dat ze een hele leuke deal hebben lopen met o.a. Assassin’s Creed Odyssey voor helemaal gratis (dat is correct Nederlands right?) -als je één van hun videokaarten koopt- leek het ons leuk om een beetje dikke AMD build te bouwen voor een video, Nada is tenslotte lekker bezig met haar build videos, dus waarom niet! Goud leek ons een leuk thema met het oog op de Assassin’s Creed game, en toen de bizarre In Win D-Frame 2.0 voorbij kwam sloegen we misschien een beetje door. En om het voor iedereen een beetje leuker te maken hebben wij ook een paar game keys geregeld om weg te geven aan onze trouwe lezers en kijkers.

Hoe dan ook, geniet ervan. Volledige specs list en dergelijke zie je in de beschrijving van de video, laat ons ook zeker even weten of jullie dit soort leuke acties voor herhaling vatbaar vinden.

Voor de goede orde: Deze video is gesponsord door AMD en Gigabyte. Wij schrijven of zeggen echter nimmer iets waar wij zelf niet 100% achter staan. Dank ook aan In Win en NZXT voor hun bijdrages aan dit mooie geheel.

De AMD promotie


De promotie vanuit AMD zelf is eenvoudig: koop een Radeon RX 570, RX 580 of RX Vega kaart bij één van de goedgekeurde partners, in Nederland zijn dat Alternate en Azerty, en je krijgt Assassin’s Creed Odyssey, Star Control Origins en Strange Brigade voor nop erbij. Niet één van de drie, maar alle drie. Twee van de drie games zijn nog niet eens uit, maar Strange Brigade hebben we al even zitten spelen en is echt een hele leuke co-op shooter. Hoe dan ook vind ik het zelf best een chique game deal met echt toffe titels, dat hebben we wel eens slechter gezien. Iets van 145 euro aan games, ook bij kaarten die nauwelijks meer dan dat kosten vind ik gewoon het delen waard.


Check alle details, voorwaarden en andere relevante info met betrekking tot die promotie hier:
https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game

Je zei Giveaway??


Jep! Niet iedereen heeft wellicht een GPU nodig, dus om ook voor jullie wat leuks te doen geven we van elk van die games ook nog eens twee keys weg. Zes games totaal dus, waarvoor je zelf niets hoeft aan te schaffen (en mocht je dat wel doen, dan heb je gewoon één game dubbel om samen met je vrienden te spelen). Aanmelden doe je eenvoudig hieronder, en als je allergisch bent voor social interactions dan zal je het vast leuk vinden te horen dat je de meeste entry points al scoort zonder daadwerkelijk iets met social media te doen.

Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins and Strange Brigade Giveaway!

p.s. vergeet de cute bears entry niet. Gratis punten en glimlach gegarandeerd.

En nu?


Tja zo’n dikke build gaan we natuurlijk niet zo maar laten staan. Laat ons weten wat je leuk lijkt om in een vervolg video te zien, en dan gaan wij kijken wat haalbaar is. Nog wat goud erbij misschien? Misschien dat we nog wat leuke keys los weten te peuteren voor het beste idee. 😉

Je kan ons voor feedback vinden op onze Discord server (gratis en geen installatie noodzakelijk). Een reactie hieronder mag natuurlijk altijd, of pest Ome Foritain (auteur, test-chef) of Tante Nadalina (baas, foto-heldin) op Twitter.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
alex segers
alex segers
2 jaren geleden

Een mooie build, zoals altijd trouwens.
Maar deze heeft wel echt veel bling bling.
Nu nog de benchmarks brengen in de volgende video.
Kijk er al naar uit.

Kan dit nog beter? U vraagt …..wij draaien.

Zoals door uzelf aangegeven in de video.
Try Crossfire and test it.
Is Crossfire anno 2018 met de vernieuwde uitgave van de AMD kaarten de moeite?
En als je deze GPU’s nu nog eens zou koelen met water.
Heeft dit dan ook nog effect op de prestaties?

Nog meer Bling nodig?
Zou het niet mogelijk zijn om het NZXT logo op de radiator een “Gold make-over” te geven?

Cable mod in bijpassende kleuren lijkt me ook mooi.

Ben eigenlijk al benieuwd naar het vervolg.

Nog veel succes gewenst.