Volgens mij hoeven wij jullie niet te vertellen dat de Corsair K95 Platinum één van de aller dikste, meest luxe mechanische toetsenborden is van 2017? Lees gerust onze review nog eens om je wat extra op te warmen voor dit dikke ding.

Nog mooier, wij gaan er één aan jullie weggeven. Onder het motto “liever lui dan moe” hoef je verder niet eens moeite te doen en maak je al kans op deze Corsair K95 Platinum door je (opnieuw) aan te melden voor onze nieuwsbrief in het venster hieronder. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Helaas. Deze giveaway is nu gesloten!

Let op: enkel door je via het veld direct hierboven in te vullen doe je mee voor deze prijs. Ben je al eerder ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je dan hierboven opnieuw aan zodat wij weten dat jij niet alleen onze nieuwsbrief, maar ook deze mooie Corsair prijs wil winnen!

Voor deze giveaway is een EU verzendadres vereist. Aanmelden kan tot en met 29 Juni 23:59.


Meer lezen over deze prijs? Klik hier om naar onze Corsair K95 Platinum review te gaan

Op onze giveaways zijn de standaard voorwaarden van toepassing.


Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.