Dat tijd voorbij vliegt mag dan wel een cliché van jewelste zijn, het is het eerste wat in ons op kwam toen we aan de inzameling voor onze grote eindjaarsactie waren begonnen. Dankzij jullie steun, simpelweg door onze site te bezoeken, hebben we dit jaar nog meer reviews kunnen maken. Vorig jaar hebben we grofweg 130 producten uitvoerig beschreven, dit jaar stevenen we af op maar liefst 250. Daar zijn wij natuurlijk verdomd blij mee en trots op, en dan willen we ook graag wat extra’s voor jullie doen.

Het is wellicht wat voorbarig om iets wat je voor het derde jaar doet een traditie te noemen, maar we willen er graag één van maken. Twee jaar geleden gaven we wat bescheiden prijzen weg met kerst, vorig jaar hebben we 20 dagen lang elke dag mooie cadeaus weg kunnen geven, en dit jaar kunnen we maar liefst 34 fabrikanten bedanken voor het insturen van stuk voor stuk hele mooie cadeaus die we met jullie gaan delen. En nee, geen prul, maar echt hele dikke prijzen variërend van 70 tot maar liefst 570 euro. We hebben cases, grafische kaarten, SSD’s, speakers, headsets, voedingen, moederborden, koelers, gadgets, monitoren, routers, webcams, toetsenborden, camera’s, RGB fans, muizen, robotstofzuigers en zelfs een lazy bag.

Wat moet je daarvoor doen? Beginnend met vandaag zal er elke dag tot en met 31 December een artikel op de voorpagina verschijnen met de prijs en de optie tot aanmelden. Zorg dat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, en bevestig in de giveaway van die dag met welk e-mail adres je dat hebt gedaan zodat wij weten dat jij ook in die prijs interesse hebt. That’s it! Geen complexe grappen, geen poppenkast: e-mailadres, en gaan. Om je kansen (iets) te vergroten vragen we je een kijkje te nemen bij onze social media kanalen, maar je bent nergens toe verplicht. Elke giveaway is 72 uur lang geopend, dus ook geen stress als je net even een dagje langer lag te snurken.

Bedankt voor al jullie bezoeken en steun, heel veel succes met de acties de komende dagen, en hopelijk tot snel op Techtesters.eu!

En laten we uiteraard de bedrijven die dit mogelijk maken niet vergeten! Anidees, ASRock, ASUS, AVM, be quiet!, Cooler Master, Corsair, Creative, Cryorig, Dirt Devil, D-Link, Edifier, Eizo, Gamewarez, Gelid Solutions, Gigabyte, In Win, Kingston, Logitech, MSI, Noctua, NZXT, Phanteks, Razer, ROCCAT, Scythe, Seasonic, Sharkoon, SOUL, Teufel, Thermaltake, Tile, TP-Link en Western Digital, bedankt!

Wij wensen iedereen alvast hele gezellige feestdagen toe!

Stephan en Nada – Team Techtesters.

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.