Vorig jaar vierden we een bescheiden kerstfeestje met een leuke actie, maar na een nog beter en drukker jaar kunnen we deze keer echt lekker uitpakken bij TechTesters! De komende 20(!) dagen, en we starten vandaag, gaan we namelijk elke dag hele mooie prijzen weggeven. Welkom bij.. de great Christmas Giveaway!


Van dikke kasten tot toffe componenten om ze mee te vullen, van netwerkapparaten en accessoires tot speakers en natuurlijk veel gaming randapparatuur; echt voor ieder wat wils, en er zitten echt serieuze knallers tussen!

Waarom? Omdat het kan! En het kan dankzij jullie, de lezers, want jullie bezoek zorgt dat wij inmiddels al weer drie mooie jaren bezig kunnen blijven met het maken van reviews en andere artikelen. En uiteraard hebben wij als doel volgend jaar wederom meer en betere content voor jullie te maken! Wil je ons steunen? Dat kan door onze site vooral lekker te blijven lezen lezen, door je aan te melden voor onze nieuwsbrief (rechts op de pagina, of als je dit mobiel leest helemaal onderaan), of door ons te volgen op je favoriete social media kanaal:

youtubeface twitter

Maar wat moet je nu doen als je één van die prijzen wilt winnen? Elke dag om 10:00 komt er een nieuw bericht online met een mooie prijs (soms zelfs meerdere!). Volg de instructies binnen dat bericht op je (opnieuw) aan te melden voor de nieuwsbrief, en vanaf dat moment maak je kans op die prijs. That’s it; je hoeft geen dansje te doen, geen gedichtje te schrijven, en je hoeft niemand te vervelen met nog een like-share-and-win post als je daar geen zin in hebt. Elke prijs blijft 48 uur online staan, dus ook geen paniek als je lekker een dagje weg bent.


Zoals je op deze foto kan zien liggen jullie cadeautjes hier al klaar (nou ja, bijna allemaal). Op 28 December publiceren wij de lijst met winnaars, en daarna gaan wij hard aan de slag om iedereen razendsnel van hun mooie prijzen te voorzien!

Op onze giveaways zijn de standaard voorwaarden van toepassing.
[wpdevart_facebook_comment curent_url=”http://www.techtesters.eu/kerst2016/” title_text=”” order_type=”social” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”1″ title_text_font_famely=”arial” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#d4d4d4″ animation_effect=”random” count_of_comments=”10″ ]

Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.