Vorig jaar vierden we een bescheiden kerstfeestje met een leuke actie, maar na een nog beter en drukker jaar konden we deze keer echt lekker uitpakken bij TechTesters! Twintig dagen lang mochten we mooie prijzen weggeven, voor een totaal van 34 prijzen, en na lang wachten hebben alle winnaars zojuist van ons een email ontvangen.


En wat heeft iedereen dan precies gewonnen?


Gefeliciteerd winnaars, en vergeet niet spoedig op je mail te reageren want de prijzen wachten niet eeuwig op je. Geen gelukkige mail ontvangen? Binnenkort verloten we onder -alle- nieuwsbrief lezers ook nog een Google Chromecast en een Google Chromecast audio. Nog geen nieuwsbrief abonnee? Ook jij kan nog kansmaken op deze prijzen -en- op de hoogte blijven van al onze reviews en blogs natuurlijk 😉
[wysija_form id=”1″]

Dat was hem dan voor dit jaar dames en heren! Al het beste alvast voor 2017, en hopelijk tot ziens op onze site!


Over Stephan
Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.