Over Techtesters.eu

TechTesters.eu is een samenwerking van technologie-liefhebbers met een achtergrond in de IT en componenten markt. Ons doel is zowel computerfanaten als de gemiddelde consument van diepgaande reviews te voorzien zodat zij bij aanschaf van een product niet voor verrassingen komen te staan. Door producten uitvoerig te testen en te fotograferen laten wij niet alleen de ins en outs zien, maar kijken wij ook of beloftes worden waargemaakt. Verder is het voor ons van groot belang om te laten zien hoe producten er echt uit zien.

Producten die een goede indruk bij ons achterlaten kunnen vervolgens één van de volgende awards verdienen:

– “Editor’s Choice” wordt uitgereikt aan producten die op praktisch alle fronten de zaken dik voor elkaar hebben; een echt top product. Kwaliteit mag van ons een prijs kennen, sterker nog we moedigen fabrikanten producten te maken die echt beter zijn zelfs met een meerprijs, maar voor deze hoogste award dient de prijs wel redelijk te zijn.

– “Recommended” krijgen producten die wij aan kunnen raden, maar let wel op de kritische kanttekeningen wanneer je ze overweegt. Het kan gewoon een goed product zijn met iets te veel kanttekeningen voor de hoogste onderscheiding, maar het kan ook een aanrader zijn voor een specifieke doelgroep.

– “Smart-Buy” zijn betaalbare producten die indruk maken met een ijzersterke prijs-prestatieverhouding. Oftewel interessante wanneer een strak budget een belangrijke overweging is.

– “Approved” krijgen producten waar zeker wel wat voor te zeggen valt voor een specifieke doelgroep of bepaalde situaties, maar met noemenswaardig meer kritische noten dan de ‘recommended’ producten. Geen harde aanrader, maar als ze precies bieden wat jij nodig hebt of wanneer de kanttekeningen niet van toepassing zijn wel degelijk een product om te overwegen.

– “Wannahave” spreekt vermoedelijk voor zich. In deze categorie plaatsen wij producten die je gewoon moet hebben. Nou ja, “moet” in de meest subjectieve, objectief lastig goed te praten vorm. Hier plaatsen wij producten die gewoon dusdanig sexy, uniek, interessant, over-the-top etcetera dat je ze graag wil hebben, zelfs als daar een (te) fors prijskaartje aan hangt of als daar wat kritische kanttekeningen bij komen. Waar een Editor’s Choice award duidelijk het best wenselijke betreft en de hoogste onderscheiding is, kunnen wij prijs en wat opmerkingen bij het uitreiken van deze award door de vingers zien ten gunste van dat Wannahave gevoel.

Via het awards menu boven in beeld kan je vervolgens alle producten in een bepaalde categorie bekijken, overigens is het natuurlijk niet zo dat wanneer er geen award aan een product hangt, het product ook niet in orde is, niets gaat boven het lezen van de review!

Vragen en/of opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom, en zijn via het contactformulier te stellen.