Over Techtesters.eu

TechTesters.eu is een samenwerking van technologie-liefhebbers met een achtergrond in de IT en componenten markt. Ons doel is zowel computerfanaten als de gemiddelde consument van diepgaande reviews te voorzien zodat zij bij aanschaf van een product niet voor verrassingen komen te staan. Door producten uitvoerig te testen en te fotograferen laten wij niet alleen de ins en outs zien, maar kijken wij ook of beloftes worden waargemaakt. Verder is het voor ons van groot belang om te laten zien hoe producten er echt uit zien.

Producten die een goede indruk bij ons achterlaten kunnen vervolgens één van de volgende awards verdienen:

– “Editor’s Choice” wordt uitgereikt aan producten die op praktisch alle fronten de zaken dik voor elkaar hebben. Ook de prijs-prestatie verhouding is hier van groot belang; een echt top product.

– “Recommended” krijgen producten die absoluut aan te raden zijn, maar let wel op de kritische kanttekeningen wanneer je ze overweegt.

– “Approved” krijgen producten waar zeker wel wat voor te zeggen valt voor een specifieke doelgroep of in bepaalde situaties aan te raden zijn, maar noemenswaardig meer kritische noten te verduren kregen dan de ‘recommended’ producten.

– “Smart-Buy” zijn producten met primair een ijzersterke prijs-prestatieverhouding, en dus interessante aankopen wanneer een beperkt budget een belangrijke overweging is.

– “Wannahave” spreekt vermoedelijk voor zich. In deze categorie plaatsen wij producten die je gewoon moet hebben. Nou ja, “moet” in de meest subjectieve, objectief lastig goed te praten vorm. Hier plaatsen wij producten die gewoon dusdanig sexy, uniek, interessant, over-the-top etcetera dat je ze graag wil hebben, zelfs als daar een (te) fors prijskaartje aan hangt. Waar een Editor’s Choice award duidelijk het best wenselijke betreft en de hoogste onderscheiding is, zien wij die bij deze award door de vingers.

Via het awards menu boven in beeld kan je vervolgens alle producten in een bepaalde categorie bekijken, overigens is het natuurlijk niet zo dat wanneer er geen award aan een product hangt, het product ook niet in orde is, niets gaat boven het lezen van de review!

Vragen en/of opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom, en zijn via het contactformulier te stellen.