Awards

Onder onze reviews is het mogelijk dat je verschillende awards aan treft. Op deze pagina leggen we uit wat ze betekenen. Zoek je producten in een bepaalde categorie? Dan kan je via de kop ‘awards’ hierboven alle winnaars in elk van de categorieren in een overzicht zien.


– “Editor’s Choice” is gereserveerd voor de echte toppers, producten die op praktisch alle fronten de zaken dik voor elkaar hebben, noem het de 9’s en 10’en van deze wereld. Het zijn de producten die je als consument praktisch blind kan kopen en zeker van kan zijn dat ze gewoon écht goed zijn. Een minpuntje mag best, maar die moet echt niet opwegen tegen alle goede kanten. Kwaliteit mag van ons een prijs kennen, net als dat echt innovatieve producten best wat prijziger mogen zijn. De prijs wordt dan ook slechts beperkt meegewogen, zolang een fabrikant het niet te bont maakt.


– “Recommended” krijgen producten die wij echt kunnen (en durven) aan te raden aan jullie, het is onze 7,5 tot 9. Let wel op onze kritische kanttekeningen die dit product van het goud af hielden, maar ook om het zilver in de wacht te slepen dient het product echt verdomd goed te zijn.


– “Approved” zijn producten die zeker niet slecht zijn (die krijgen niets!), maar simpelweg niet goed genoeg om blind aan te raden. Het is onze 6 tot 7,5. Approved producten zijn veelal enkel interessant bij een specifieke wens of voor een specifieke doelgroep, waarbij je de meerdere kritische kanttekeningen zelf zal moeten afwegen tegen de voordelen. Je zal dan echter wel de review moeten lezen om te achterhalen wat onze kanttekeningen zijn. Noem dit onze ‘Worth Considering’ award; niet bijster spannend, maar soms.. tja.. je overweging wel waard.


– “Great Value” is wellicht de meest waardevolle award in ons assortiment. Waar producten hun bovenstaande awards ontvangen op basis van hoe goed het product is, geven we Great Value enkel aan die producten die écht de allerbeste prijs-prestatieverhouding bieden. Deze award wordt dan aanvullend op de bovenstaande drie gegeven. Zo kan je in één oogopslag zien hoe goed een product is en of hij ook de top prijs-prestatieverhouding weet te bieden.

Twee voorbeelden: Krijgt een 50 euro behuizing van ons Recommended en Great Value, dan weet je dat het een dik prima product is, met wat kanttekeningen, die specifiek in zijn prijsklasse en echte hoogvlieger is. Krijgt een videokaart van 500 euro zowel Editor’s Choice als Great Value? Dan heeft hij zowel objectief een echte top prestatie neergezet als zijn concurrenten achter zich gelaten wat prijs-kwaliteitverhouding betreft.

Vragen en/of opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom, onze Discord is daar het ideale platform voor: https://discord.gg/UD9KDJA