“Thermaltake-koelers ondersteunen nu Intel’s LGA 1700 Socket”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Met Intels lancering van de nieuwe 12e generatie CPU net achter de rug, heeft Thermaltake hard gewerkt om aan de veeleisende behoeften van gebruikers te voldoen voor high-end koelprestaties, en heeft aangekondigd dat in totaal 47 koelproducten nu de nieuwe Intel LGA 1700-socket ondersteunen. Ongeacht luchtkoelers, alles-in-één vloeistofkoelers of aangepaste vloeistofkoelingscomponenten, er zijn meerdere keuzes waaruit gebruikers kunnen kiezen. Voor degenen die een pc met hoge specificaties willen bouwen die uitstekende koelprestaties vereist, mag je de twee uitgebreide series van Thermaltake niet missen, die zijn ontstaan ​​uit de geliefde TOUGHFAN-serie, de TOUGHAIR-serie en de TOUGHLIQUID ARGB-serie.

De TOUGHAIR-serie zijn CPU-luchtkoelers met drie verschillende modellen, de TOUGHAIR 110, TOUGHAIR 310 en TOUGHAIR 510. Aangedreven door geoptimaliseerde ventilatoren voor hoge statische druk met hetzelfde ontwerpconcept als de TOUGHFAN 12-ventilatoren, gecombineerd met een speciaal ontworpen asymmetrische vinstructuur en koper heatpipes op de koellichamen, kan de TOUGHAIR-serie echt de ultieme thermische oplossing zijn voor een nieuwe build van de volgende generatie.

De TOUGHLIQUID ARGB-serie zijn alles-in-één vloeistofkoelers bestaande uit drie modellen, de TOUGHLIQUID 240 ARGB, TOUGHLIQUID 280 ARGB en TOUGHLIQUID 360 ARGB. De TOUGHLIQUID ARGB-serie is een met TOUGHFAN uitgeruste serie die 5V RGB-compatibele moederborden ondersteunt, waardoor gebruikers de 6 LED’s onder de draaikap kunnen bedienen. Gebruikers kunnen ook lichteffecten schakelen met de ingebouwde controller op het waterblok.

Om de nieuwste Intel LGA 1700 CPU-socket te ondersteunen, heeft Thermaltake een verbeterde montagekit beschikbaar gesteld. Thermaltake geeft aan dat mocht je interesse hebben in deze kit, neem dan contact met het merk op, of via de webshop waar je een koeler aangeschaft hebt.



Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.