Cooler Master onthult compacte krachtpatser: de NR200P V3 Mini-ITX case


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master introduceert met trots de NR200P V3, de nieuwste generatie van zijn populaire Mini-ITX behuizing, ontworpen voor gebruikers die krachtige prestaties eisen in een compact formaat. Met een volume van slechts 18,62 liter en afmetingen van 378,2 x 185 x 292 mm, biedt deze behuizing ruimte aan volwaardige componenten zonder in te boeten op koelmogelijkheden of stijl.

De buitenkant van de NR200P V3 is vervaardigd uit een combinatie van aluminium, SGCC-staal, geperforeerde panelen en ABS-kunststof. CNC-gefreesde aluminium zijpanelen met magnetische sluitingen zorgen voor eenvoudige, gereedschapsloze toegang tot de binnenkant. Dankzij grote meshpanelen blijft de luchtstroom optimaal en blijven componenten goed zichtbaar.

De behuizing ondersteunt AIO-waterkoeling tot 280 mm bovenin, evenals extra ventilatieopties aan de boven- en onderzijde. Het ontwerp biedt plaats aan CPU-koelers tot 70 mm hoog en videokaarten tot 361,5 mm lang en 78,5 mm breed, ondersteund door een PCIe 5.0 x16 riserkabel en meegeleverde GPU-beugel. Zowel SFX- als SFX-L-voedingen worden ondersteund.

Wat opslag betreft is er ruimte voor één 3,5-inch HDD en één 2,5-inch SSD, beide uitbreidbaar naar twee. De voorzijde is uitgerust met moderne aansluitingen, waaronder twee USB 3.2 Gen 1-poorten, een USB 3.2 Gen 2×2 Type-C-poort en een 3,5 mm headsetaansluiting. De NR200P V3 is beschikbaar in zwart en wordt geleverd met twee jaar garantie. De adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.



Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?