ASUS ROG introduceert ’s werelds eerste 4K WOLED gamingmonitoren met TrueBlack Glossy-film


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS

ASUS Republic of Gamers kondigt met trots de introductie aan van de ROG Strix OLED XG32UCWMG en XG32UCWG: de eerste 4K WOLED gamingmonitoren ter wereld met TrueBlack Glossy-film. Deze innovatieve antireflectielaag vermindert omgevingsreflecties met 38% in vergelijking met eerdere WOLED-schermen, waardoor diepe zwarttinten behouden blijven, zelfs in fel verlichte ruimtes en langdurige kijkervaringen comfortabeler worden.

Deze monitoren zijn ontworpen voor topprestaties in elke situatie. De ingebouwde FHD-modus, geactiveerd met één druk op de knop, biedt esports-prestaties met een verversingssnelheid van 480 Hz voor de XG32UCWMG en 330 Hz voor de XG32UCWG. ASUS’ Clear Pixel Edge-algoritme zorgt daarbij voor haarscherpe tekst en grafische details, terwijl OLED Anti-Flicker 2.0 en Extreme Low Motion Blur technologieën zorgen voor vloeiende beelden zonder vermoeiende flikkeringen.

Voor optimale betrouwbaarheid beschikken beide modellen over het geavanceerde OLED Care Pro-pakket, inclusief pixelverversing, beeldverschuiving en een Neo Proximity-sensor die het scherm automatisch dimt wanneer de gebruiker wegloopt. De monitor herkent direct wanneer je terugkeert. ASUS biedt bovendien drie jaar burn-in garantie.

Tot slot is het nieuwe ruimtebesparende standaardontwerp 60% compacter en volledig verstelbaar. Dankzij uitgebreide aansluitmogelijkheden, Auto KVM en DisplayWidget Center-software zijn deze monitoren klaar voor elke high-end gaming- of werkopstelling.



Bronnen: ASUS

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?