“D‑Link onthult 2K QHD pan- en zoomcamera met toegevoegde slimme AI-detectie”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van D-Link

September 2021 – D-Link, een wereldleider in beveiligings- en bewakingstechnologie, heeft de nieuwste toevoeging aan zijn portfolio van mydlink slimme camera’s aangekondigd met de 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH). De nieuwste bewakingscamera van het bedrijf zit boordevol kunstmatige intelligentie (AI) en legt beelden in realtime vast met een ongelooflijke resolutie en 360-graden dekking, die allemaal centraal kunnen worden beheerd met de mydlink-app, overal en altijd.

Met AI-gebaseerde detectie kan de 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera op intelligente wijze menselijke en voertuigvormige objecten identificeren, evenals het geluid van brekend glas. Detectie activeert automatisch video-opname naar een microSD-kaart of de cloud. Een ingebouwde microfoon en luidspreker zorgen voor tweerichtingscommunicatie en het afgaan van een 90dB-sirene om indringers af te weren.

Ideaal voor bescherming van zowel thuis als kleine kantoren, zowel binnen als buiten, de nieuwe lancering biedt ongelooflijk gedetailleerde 2K QHD 1440p videostreaming en ingebouwd nachtzicht, waardoor zichtbaarheid tot 7 meter mogelijk is – zelfs in het donker. Bovendien biedt de op afstand bediende gemotoriseerde panning-functie 360-graden dekking, zodat er niets misgaat.

De 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera kan overal worden gemonteerd, dankzij het robuuste en weerbestendige IP65-rated ontwerp, evenals dual-band Wi-Fi en Ethernet-connectiviteit. De camera wordt geleverd met accessoires waarmee hij aan de muur, het plafond of op een paal kan worden gemonteerd voor extra flexibiliteit en plaatsingsgemak. En dankzij de ingebouwde H.265 High Efficiency Video Coding-ondersteuning wordt het netwerk- en internetgebruik tot een minimum beperkt, zelfs bij het bekijken en opnemen met een 2K QHD-resolutie.

De DCS-8635LH is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakopdrachten en handsfree bediening. Met ONVIF Profile S-ondersteuning kunt u continu opnemen op een compatibele NAS of NVR. Het ondersteunt ook de nieuwste WPA3 Wi-Fi-codering voor een veiligere verbinding. Met een eenvoudige, snelle Bluetooth-installatie kunnen gebruikers binnen enkele minuten aan de slag en profiteren van externe weergave, videoweergave en beheer via de gratis mydlink-app.

De 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi-camera van D-Link zorgt voor intelligente en gedetailleerde probleemloze bewaking en bewaking, zowel binnen als buiten. De 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH) maakt gebruik van AI-technologie om indringers en beweging te detecteren en geeft geïnformeerde waarschuwingen. Het biedt verbeterde middelen om huizen en kleine bedrijven te beveiligen.

Deze DCS-8635LH van D-Link komt binnenkort verkrijgbaar voor ongeveer €150.Bronnen: D-Link

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.