[PR] Sharkoon brengt de Light² 180 gamingmuis uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, 6 mei 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de Light² 180 introduceert Sharkoon het nieuwste lid van de Light²-familie. De gamingmuis is bedoeld om indruk te maken met een extreem laag gewicht en eenvoudige bediening. Het beschikt over een hoogwaardige PMW3360-sensor met maximaal 12.000 DPI en een symmetrisch ontwerp met een honingraatgestructureerde bovenschaal.

Licht en gemakkelijk te gebruiken
Een bijzonder prettige bediening wordt geboden door het lage gewicht van de Light² 180 met slechts 63 gram. De honingraatstructuur van de bovenschaal moet een stevige grip in de hand ondersteunen, terwijl het ook bijdraagt ​​aan het lichte gewicht van de Light² 180. De schaal kan echter in een handomdraai worden vervangen door een gesloten versie, die bij de muis wordt geleverd. enkele eenvoudige stappen – waardoor de muis kan worden aangepast aan individuele behoeften. Met afmetingen van 120 x 63,5 x 39 mm is de Light² 180 niet alleen een van de lichtste, maar ook de meest compacte vertegenwoordiger van de Sharkoon Light²-serie. Dankzij zijn symmetrische vorm zal de Light² 180 comfortabel in gebruik zijn, ongeacht de gewenste grip en speelstijl.

Precisie-apparatuur
Om de Light² 180 nauwkeurig aan te sturen is de muis uitgerust met een optische PixArt PMW3360 sensor. Met zijn maximale resolutie van 12.000 DPI maakt dit nauwkeurige manoeuvres mogelijk. DPI-instellingen kunnen op zeven niveaus worden aangepast met behulp van de downloadbare software. De niveaus kunnen op elk moment worden geselecteerd met behulp van de DPI-schakelaar van de muis.

Onbeperkte bewegingsruimte
Zodat niets het ongecompliceerde gebruik van de Light² 180 in de weg staat, heeft Sharkoon zich niet alleen gericht op het verminderen van het gewicht. Dankzij de drie muisvoetjes van 100% PTFE glijdt de muis soepel over elk oppervlak. Het moet dus mogelijk zijn om snelle en vloeiende bewegingen met hoge precisie uit te voeren. De met textiel gevlochten kabel, die dankzij de ommanteling extreem robuust is, zorgt voor extra flexibiliteit.

Stijlvolle verlichting
De Light² 180 heeft kleurrijke accenten via de ledstrip aan de achterzijde, het muiswiel en het verlichte Sharkoon-logo in de muis. Dankzij de downloadbare software is er een grote verscheidenheid aan instellingen met de verlichting mogelijk, waardoor een hoge mate van maatwerk mogelijk is.

Kwaliteitsschakelaars en meer
Met de downloadbare software kunnen de zes knoppen van de Light² 180 vrijelijk worden geconfigureerd met verschillende functies en opgenomen macro’s. Bovendien zorgen Omron-switches in de linker- en rechtermuisknoppen, met een levensduur van meer dan 20 miljoen klikken, voor een lange levensduur van de muis.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharkoon Light² 180 is nu verkrijgbaar tegen de adviesprijs van de fabrikant van 39,99 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.