Sharkoon introduceert Light² S gamingmuis


Op de website van Sharkoon is een nieuwe muis verschenen welke gericht is op gamers. Deze Light² S muis beschikt over een laag gewicht en komt binnenkort verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Deze nieuwe muis beschikt over een ergonomisch symmetrisch ontwerp waardoor deze zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken is. Door de honinggraatstructuur is de muis relatief licht, namelijk maar 78 gram. Via de optische sensor heeft de muis een nauwkeurigheid van 6200 DPI, wat via de Sharkoon-software eventueel nog in te stellen is. Verder zijn er op de muis in totaal 8 knoppen te vinden welke elk vrij in te stellen zijn, en is hij rondom voorzien van RGB-verlichting.

Wanneer deze muis beschikbaar zal komen en voor welke prijs is nog niet bekend. Wel is het bij Sharkoon gebruikelijk dat producten redelijk snel na de aankondiging verkrijgbaar komen, wat ergens deze maand nog kan zijn.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.