Sharkoons Light² S-gamingmuis vanaf vandaag verkrijgbaar


Recent heeft Sharkoon een nieuwe gamingmuis aangekondigd. De nieuwe Light² S heeft een laag gewicht en is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 25 euro.

Deze nieuwe muis beschikt over een ergonomisch symmetrisch ontwerp waardoor deze zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken is. Door de honinggraatstructuur is de muis relatief licht, namelijk maar 78 gram.

Via de optische sensor heeft de muis een nauwkeurigheid van 6200 DPI, wat via de Sharkoon-software eventueel nog in te stellen is. Verder zijn er op de muis in totaal 8 knoppen te vinden welke elk vrij in te stellen zijn, en is hij rondom voorzien van RGB-verlichting.Sharkoons nieuwe Light² S komt vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van €24,99. Het merk geeft aan dat de witte versie van deze muis het dubbele gaat kosten, namelijk €49,99.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.