TEAMGROUP onthult DDR5 DELTAα-geheugenmodules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP.

Het gamingmerk van TEAMGROUP, T-FORCE, lanceert de T-FORCE DELTAα RGB DDR5, een gaminggeheugen gebouwd voor AMD Ryzen 7000-serie processors en 600-serie moederborden. De DELTAα RGB DDR5 ondersteunt de nieuwste overkloktechnologie van AMD EXPO, verbetert de geheugenprestaties en levert snelle en betrouwbare OC-snelheden met een enkele klik.

De T-FORCE DELTAα RGB DDR5 is ontworpen naar een stealth-vliegtuig en heeft een geometrisch silhouet met 120° ultrabrede verlichting voor een felle militaire stijl. Het nieuwe geheugen is compatibel met lichteffectsoftware zoals ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, ASROCK-Polychrome Sync en BIOSTAR Advanced VIVID LED DJ. Met de RGB DDR5-modules kunnen gamers hun eigen lichteffecten ontwerpen. De T-FORCE DELTAα RGB DDR5 is uitgerust met PMIC voor beter energiebeheer en een versterkt PMIC-koelontwerp met behulp van thermisch geleidend silicium of effectievere koeling en stabiele PMIC-bewerkingen. Het geheugen ondersteunt ook on-die ECC en overklokken met één klik met AMD EXPO, zodat gamers met één simpele klik gebruik kunnen maken van de extreme snelheden van overklokken.

De T-FORCE DELTAα RGB DDR5 zal beschikbaar zijn in drie frequenties: 5.200 MHz, 5.600 MHz en 6.000 MHz in zowel single- als dual channel-opties, zodat gamers de beste capaciteit en frequentie kunnen kiezen om aan hun behoeften te voldoen. In het eerste geval zullen de modules verkrijgbaar komen in 1x 16GB 5600MHz ($79,99), 2x 16GB 5600MHz ($159,99), 1x 16GB 6000MHz ($84,99) en 2x 16GB 6000MHz ($169,99) in het begin van januari 2023.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.