1byone is als relatief nieuw merk een markt opgestapt die al redelijk verzadigd is en probeert hier dan met producten als dit op in te spelen. De realiteit is helaas dat deze producten er al lang zijn. Het bluetooth keyboard had een prima concurrent kunnen zijn voor bijvoorbeeld de Logitech k40 als het track pad niet zo slecht was geweest. Buiten dat is het namelijk een erg prettig toetsenbordje.

Het typt goed door een prima travel en het is erg stevig door de metalen backplate. Ook ziet het geheel er daardoor ook nog eens erg sjiek uit. De bluetooth verbinding is snel en bovengemiddeld sterk, en de prijs is laag. Al met al prima materiaal voor een mooi toetsenbordje. Ik raad je dan ook aan de variant te kopen zonder het track pad omdat dit het gewoon net niet is.

Voor het gebruik waar dit toetsenbord voor bedoeld is, HTPC of tablet/telefoon, is het een mooi behendig ding die in je tas niet te zwaar is, zolang je kan leven met het ietwat slechte track pad. Wel uitkijken dat je dan of de bluetooth of het toetsenbord compleet uit zet.


Over Redactie
Avatar
TechTesters.eu, uitgebreide Nederlandstalige reviews sinds 2013.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments