1MORE lanceert twee nieuwe fitness audioproducten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van 1MORE

Het audiobedrijf 1MORE heeft de lancering aangekondigd van twee producten: de 1MORE Fit Open Earbuds S50 en de 1MORE Fit SE Open Earbuds S30, beide met een open ontwerp. Deze audioproducten zijn speciaal ontworpen om de luisterervaring van atleten en fitnessliefhebbers te verbeteren.

De 1MORE Fit Open Earbuds S50 bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de 1MORE PurePower Driver en een Diamond-Like Carbon (DLC) diafragma. Ze zijn afgestemd door Grammy-meesters en hebben een innovatieve Open-Air Tech met Directional Sound Loops voor een meeslepende luisterervaring. Deze oortjes zijn comfortabel en duurzaam met IPX7 zweetbestendigheid en een lange batterijduur van 38 uur.

De 1MORE Fit SE Open Earbuds S30 zijn voorzien van een 14,2 mm Dynamic Driver met DLC-diafragma en een DBB Low-Frequency Enhancement Algorithm voor uitstekende geluidskwaliteit. Hun open ontwerp biedt comfort en situational awareness, ideaal voor actieve bezigheden. Ze zijn zweetbestendig (IPX5), hebben 4-Mic Intelligent Noise Cancelling voor heldere gesprekken, en bieden een batterijduur van 30 uur.

Beide producten belichamen 1MORE’s toewijding aan hoogwaardige audioprestaties, comfort en innovatie. Ze zijn beschikbaar op Amazon voor $119,99 en $59,99.Bronnen: 1MORE

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?