Edifier kondigt een nieuwe hoofdtelefoon aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Edifier

Edifier heeft de release aangekondigd van een nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon, genaamd WH950NB.
De hoofdtelefoon is uitgerust met intelligente ruisonderdrukking om omgevingsgeluid te verwijderen. Je kunt kiezen tussen omgevingsgeluid of wind te onderdrukken om zo in verschillende omstandigheden voor jou de beste geluidsonderdrukking te vinden.

De headset bereikt een frequentierespons van 40 kHz en heeft een hoge geluidskwaliteit. De hoofdtelefoon bevat vier ingebouwde microfoons om zo helder telefoon of spraakberichten te garanderen. Deze microfoons bevatten audiosignaalprocessoren die zorgen voor minder irritante achtergrondgeluiden en windgeruis bij gesprekken onderweg.

Met bluetooth 5.3 kan je snel van apparaten verwisselen. Ook inbegrepen zijn muziek, game en theatermodus. Gamemodus heeft een lage latentie van 80 ms, waardoor je vloeiender en meeslependere gameplay kan ervaren.

De headset heeft een snelle laadtijd van 10 minuten die staat op 7 uur luistertijd.

Voor meer informatie: https://www.edifier.com/nlnl/product-wh950nb.htmlMeer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?