G.Skill introduceert hun nieuwe Witte DDR5 Ram


G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. kondigt met enthousiasme een nieuwe witte editie aan van de Trident Z5 RGB-serie DDR5-geheugen. Deze geheugenkit biedt extreme overgeklokte snelheden tot DDR5-8200 bij een capaciteit van 24 GB x 2 kit. De witte versie heeft een strak ontwerp met een witte aluminium heatspreader en een zwarte geborsteld aluminium strip in het midden, waardoor het ideaal is voor pc-enthousiastelingen die een high-performance overgeklokte geheugenkit zoeken voor een witte pc-build.

De Trident Z5 RGB-serie DDR5-geheugen in de witte editie combineert overgeklokte prestaties met een premium uiterlijk. Het biedt specificaties tot DDR5-8200 CL40 24 GB x 2, evenals populaire low-latency specificaties zoals DDR5-6000 CL30 of CL32. Deze geheugenkit is ontworpen voor pc-enthousiastelingen en overklokkers die streven naar ultieme prestaties en stijl voor hun pc’s.

De witte Trident Z5 RGB-serie DDR5-geheugenkits ondersteunen Intel XMP 3.0-geheugenoverklokprofielen en zullen in het derde kwartaal van 2023 beschikbaar zijn bij door G.SKILL geautoriseerde distributeurs.Bronnen: G.Skill, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?