Sony kondigt nieuw draagbaar theatersysteem aan


Dit artikel is gebaseerd op persbericht van Sony

Sony introduceert de HT-AX7, een revolutionair draagbaar theatersysteem voor een meeslepende entertainmentervaring, thuis en onderweg.

Met drie eenvoudig te plaatsen luidsprekers geniet je overal van kamervullend geluid. De HT-AX7 biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit in elke omgeving, van de woonkamer tot het balkon.

Met Sony’s 360 Spatial Sound Mapping-technologie creëer je een echte bioscoopachtige surround sound-ervaring zonder ingewikkelde installaties. Het systeem is ook uitgerust met een upmixer-algoritme dat stereo geluid omzet in 3D-surround-geluid. Dankzij de draadloze connectiviteit en eenvoudige installatie is de HT-AX7 gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken in elke kamer.

Het milieubewuste ontwerp van de luidspreker, gemaakt van gerecyclede materialen, draagt bij aan een verminderde ecologische impact.

De HT-AX7 is vanaf augustus 2023 verkrijgbaar voor ongeveer €550.Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?