HyperX lanceert een nieuwe headset voor console


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HyperX

HyperX heeft twee nieuwe gaming headsets gelanceerd: de HyperX Cloud Stinger 2 voor PlayStation en de officieel gelicenseerde CloudX Stinger 2 voor Xbox, beide beschikbaar in witte kleuren. De headsets bieden het kenmerkende HyperX comfort en duurzaamheid met zacht memory foam en premium leatherette, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige gamesessies en chatten met vrienden.

De nieuwe headsets zijn gebaseerd op het originele HyperX Cloud Stinger-model en zijn uitgerust met 50 mm drivers voor helder geluid, draaibare oorschelpen, gemakkelijk toegankelijke audiobediening en een dempende microfoon voor heldere spraakkwaliteit.

Met een gewicht van minder dan 300 g zijn de headsets ontworpen voor kwalitatieve gebruikerservaringen met uitstekend geluid en lichtgewicht comfort. De CloudX Stinger 2 voor Xbox is officieel gelicenseerd door Xbox en biedt naadloze connectiviteit met Xbox-controllers via de 3.5 mm-aansluiting.

De nieuwe Cloud Stinger 2 headsets zijn verkrijgbaar via de HyperX US Shop voor $49.99. Prijzen op HyperX.com kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen variëren bij verschillende winkels.Bronnen: HyperX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?