Phantek onthuld een nieuwe waterkoeler


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Phantek

Phanteks heeft de Glacier One D30 240 en 360 AIO-koelers onthuld. Uitgerust met D30-ventilatoren bieden deze koelers een soepel D-RGB-verlichtingssysteem voor een esthetische pc-setup. De innovatieve daisy-chained ontwerpoptie elimineert kabelwarboel en vereenvoudigt de installatie. De grote koperen basis en vinnenarray zorgen voor efficiënte warmteafvoer, waardoor ze ideaal zijn voor high-end CPU’s.

De Glacier One D30 AIO-koeler houdt processoren koel tijdens veeleisende taken en is ontworpen met compatibiliteit in gedachten, waardoor maximale ruimtevrijheid met moederbord- en RAM-componenten wordt geboden. Er zijn twee modellen beschikbaar: de 240 en 360, elk in zwarte en witte kleuropties, zodat bouwers kunnen kiezen wat het beste bij hun eisen past.

Met de release gepland voor augustus 2023, kunnen pc-enthousiastelingen en bouwers vertrouwen op de Glacier One D30 AIO-koelers om hun systemen te koelen en te voorzien van opvallende verlichtingseffecten. De adviesprijzen voor de Glacier One D30 240 AIO en 360 AIO zijn respectievelijk €149,90 en €179,90. Deze koelers bieden een perfecte balans tussen koelprestaties en esthetiek, waardoor ze de voorkeurskeuze zijn voor pc-liefhebbers die een efficiënte en aantrekkelijke build willen realiseren.Bronnen: Phantek

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?