ASUS ROG kondigt een 32-inch 4K OLED gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ASUS ROG

De ROG Swift OLED PG32UCDM is ’s werelds eerste 32-inch 4K OLED gaming monitor, ideaal voor gamers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen grootte en prestaties. Met een 4K QD-OLED paneel biedt deze monitor diepe zwarttinten en levendige kleuren dankzij de QD OLED-technologie van de tweede generatie. De monitor heeft een indrukwekkende verversingssnelheid van 240 Hz, een responstijd van 0,03 ms en G-SYNC-compatibiliteit voor vloeiende, scheurvrije gaming.

De monitor is voorzien van een aangepaste koeloplossing die gebruik maakt van een grafenefilm en een heatsink om optimale prestaties te garanderen en het risico op inbranden te minimaliseren. De PG32UCDM biedt uitgebreide connectiviteit met HDMI 2.1- en DisplayPort 1.4-poorten en beschikt over Smart KVM en een USB-C-poort voor eenvoudig beheer van meerdere apparaten. Deze poort functioneert ook als een USB-hub en kan apparaten opladen.

Met deze monitor hoeven gamers geen compromissen te sluiten, aangezien het een combinatie biedt van 4K-resolutie, hoge verversingssnelheid, lage responstijd en levendige kleuren. De ROG Swift OLED PG32UCDM wordt naar verwachting begin 2024 beschikbaar gesteld voor verkoop.Bronnen: ASUS ROG

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?