Thermaltake lanceerd de TOUGHAIR 710 Black CPU-koeler


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake heeft de TOUGHAIR 710 Black CPU-koeler gelanceerd, een CPU-luchtkoeler met een ingetogen zwart ontwerp voor diegenen die niet van RGB houden. Deze nieuwe toevoeging aan de TOUGHAIR-serie biedt een Dual-Tower Dual Fan-ontwerp voor superieure koelprestaties op de nieuwste Intel- en AMD-processors. De koeler is geïnspireerd op schaduwen en heeft een volledig zwarte samenstelling voor een gevoel van mysterie en elegantie.

Met een uitgebreide vinstapel en twee 140 mm ventilatoren levert de TOUGHAIR 710 Black uitstekende koeling en geluidsprestaties. Deze ventilatoren bieden een luchtstroom van 81,96 CFM en een statische druk van 1,81 mm-H2O, met een laag geluidsniveau van 23,9 dB-A. De ventilatorpositie kan worden aangepast voor een betere compatibiliteit met geheugenhoogtes tot 48 mm. De koeler heeft een koperen basis met corrosiebestendige nikkelcoating en zeven Ø6 mm U-vormige koperen warmtepijpen voor efficiënte warmteafvoer.

De TOUGHAIR 710 Black is geschikt voor diverse Intel- en AMD-sockets, waaronder Intel 1700 en AM5. De koeler biedt een Dual-Tower Dual Fan-ontwerp voor verbeterde koelprestaties en wordt geleverd in een ingetogen zwarte stijl. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruikers die een stijlvolle, niet-opvallende pc-opstelling willen creëren.Bronnen: Thermaltake

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?