Microsoft heeft een Carbon Black Xbox gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Microsoft

September belooft een gave maand te worden voor Xbox-spelers, met tal van nieuwe releases en hardware-upgrades. Enkele van de meest verwachte games van het jaar, waaronder Starfield, Lies of P en Payday 3, zullen beschikbaar zijn op dag één met Game Pass. Op 1 september is de 1 TB Xbox Series S in Carbon Black gelanceerd, waardoor gamers meer opslagruimte krijgen om hun favoriete spellen te downloaden en te spelen. Deze console maakt gebruik van gerecyclede materialen van consumenten en biedt next-gen snelheid en prestaties.

Bovendien wordt op 14 september Xbox Game Pass Core uitgebracht, waardoor spelers nog meer opties krijgen om games te spelen op Xbox Series X|S en PC. De Carbon Black Xbox Series S – 1 TB sluit zich aan bij de reeks apparaten, waaronder de originele 512 GB Series S en de 1 TB Xbox Series X, die beschikbaar zijn op verschillende verkooppunten.Bronnen: Microsoft

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?