Fnatic en Lamzu bundelen hun krachten voor een draadloze gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Fnatic

Fnatic en Lamzu hebben een partnerschap aangekondigd voor de release van een speciale 4K Draadloze Gaming Muis, gebaseerd op de langverwachte THORN. Deze nieuwe variant van THORN in levendig FNATIC-oranje behoudt de hoogwaardige specificaties van het basismodel van Lamzu. Opvallend is dat professionele gamer Chronicle, een 3x Valorant Kampioen, de muis al gebruikt en er lovend over is.

Fnatic en Lamzu bundelen hun krachten om deze gamingmuis te ontwikkelen. De muis biedt een soepele 4.000 Hz polling voor betere responsiviteit, weegt slechts 52 gram voor snelle bewegingen, heeft optische switches zonder debounce voor snelle klikreacties en een batterijduur tot 80 uur.

De Pixart 3395-sensor met MotionSync verbetert de precisie van muisbewegingen. Het product is ontworpen met input van professionele gamers en is bedoeld voor zowel professionals als gamers. De verkoopprijs bedraagt EU €109,99 met pre-orders beschikbaar vanaf 27 september.Bronnen: Fnatic en Lamzu

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?