HP introduceert de HP Envy Move


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van HP

HP Introduceert de HP Envy Move: Een All-in-One PC voor de Moderne Thuisomgeving.

Het huis is niet langer alleen een toevluchtsoord, maar ook een multifunctionele ruimte waarin we werken, ontspannen, sporten en gamen. HP introduceert daarom de HP Envy Move 23,8 inch All-in-One PC, een veelzijdig apparaat dat ontworpen is om naadloos in de moderne thuisomgeving te passen.

De HP Envy Move is een alles-in-één pc met een uniek ontwerp dat overal in huis geplaatst kan worden. Of het nu gaat om werken, entertainment of fitness, de Envy Move past zich aan aan de behoeften van de gebruiker. Met een QHD-display en adaptieve surround sound biedt het een premium kijk- en luisterervaring. De krachtige Intel Core i5-processor van de 13e generatie maakt het mogelijk om productief te zijn en te genieten van gaming.

De Envy Move is uitgerust met de HP Wide Vision 5MP-camera voor intelligente videochats en biedt de mogelijkheid tot privacycontrole. Dankzij de ingebouwde batterij met een levensduur tot 4 uur kan het apparaat overal in en rondom het huis gebruikt worden.

Duurzaamheid staat centraal bij de Envy Move, met gerecyclede materialen en EPEAT Gold- en ENERGY STAR-certificeringen. HP blijft zich inzetten voor milieuvriendelijke technologieën.

De HP Envy Move is nu beschikbaar voor aankoop op HP.com en BestBuy.com, met een startprijs van $899,99.

De HP Envy Move biedt een veelzijdige en duurzame oplossing voor de veranderende behoeften van moderne huishoudens, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om te werken, spelen en ontspannen in elke kamer van hun huis.Bronnen: HP

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?