MSI kondigt hun uitbreiding van QD-OLED gaming monitoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, kondigt met trots de uitbreiding van hun QD-OLED gaming monitorlijn aan. In de afgelopen jaren zijn OLED-panelen de standaard geworden voor high-end gaming, en MSI streeft ernaar voorop te blijven lopen met hun nieuwe reeks QD-OLED monitoren. Deze monitoren zijn uitgerust met de nieuwste generatie QD-OLED panelen en worden zowel in gebogen als platte modellen aangeboden. Uitgebreid onderzoek en ontwerp zorgen voor uitzonderlijke beeldkwaliteit, met precieze pixelverlichtingsregeling en diepe zwartwaarden.

MSI heeft ook de MSI OLED Care 2.0 verbeterd, met optimalisatie voor schermbeveiliging om OLED-panelen te beschermen tijdens langdurig gebruik. Het ventilatorloze ontwerp maakt gebruik van grafeen voor efficiënte en stille warmteafvoer, waardoor de levensduur van de QD-OLED panelen wordt verlengd.

Twee opvallende gebogen modellen, de MAG 341CQP QD-OLED en de MPG 491CQP QD-OLED, bieden indrukwekkende specificaties, waaronder een reactietijd van 0,03 ms GTG en een verversingssnelheid van 144 Hz. Beide modellen zijn gecertificeerd voor beeldkwaliteit en bieden geavanceerde technologieën zoals OLED Care 2.0, VESA ClearMR 9000 en DisplayHDR True Black 400.

Voor console gamers zijn HDMI 2.1 poorten met ondersteuning voor 120 Hz, VRR en ALLM beschikbaar, evenals MSI Console Mode met CEC-ondersteuning. Daarnaast bieden platte QD-OLED monitoren met resoluties variërend van 27″ WQHD tot 32″ WUHD, verversingssnelheden tot 360 Hz en geavanceerde functies zoals MSI Gaming Intelligence en 90W Type-C PD-connectiviteit.

Deze monitoren beloven een ongeëvenaarde en meeslepende gamingervaring en onderstrepen de toewijding van MSI aan innovatie en kwaliteit. Meer details worden verwacht op CES 2024.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?