NZXT lanceert de H6 Flow en H6 Flow RGB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, lanceert vandaag de nieuwe H6 Flow compacte mid-tower ATX-behuizing met twee kamers. Deze behuizing is verkrijgbaar in twee varianten: H6 Flow RGB en H6 Flow, elk met drie voorgeïnstalleerde ventilatoren, zowel met als zonder RGB-verlichting.

De H6 Flow combineert prestatie en design voor pc-enthousiastelingen. Het ontwerp is voorzien van gehard glas aan de voorkant en zijkanten, waardoor gebruikers een panoramisch zicht hebben op hun interne hardware, terwijl de behuizing compact blijft en krachtige componenten goed gekoeld blijven.

Het unieke gehoekte voorpaneel maakt gebruik van een tweekamerarchitectuur om de luchtstroom van de drie vooraf geïnstalleerde 120 mm-ventilatoren (of RGB-ventilatoren op de H6 Flow RGB-versie) te optimaliseren. Bovendien dragen twee 140 mm ventilatoren aan de onderkant van de behuizing bij aan de koeling van componenten zoals de grafische kaart. De geperforeerde zijpanelen zijn ontworpen voor een optimale luchtstroom, en de H6 Flow biedt royale kabelkanalen en kabelhouders voor een georganiseerde installatie.

Enkele kenmerken van de H6 Flow-serie zijn onder andere het panoramische glaspaneel, het compacte tweekamerontwerp, out-of-the-box koeling met drie vooraf geïnstalleerde ventilatoren, krachtige luchtstroom via geoptimaliseerde perforatiepatronen, gebruiksvriendelijke toegang tot panelen zonder gereedschap en intuïtief kabelbeheer.

De behuizingen zijn beschikbaar in mat wit en mat zwart, met een adviesprijs van 119,99 euro voor de H6 Flow en 144,99 euro voor de H6 Flow RGB.Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?