Teufel lanceert de STEREO M 2


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Teufel, heeft De STEREO M 2 gelanceerd, een geavanceerd audiosysteem dat moderne streamingtechnologie combineert met hoogwaardige hifi-prestaties. Met draadloze verbinding tussen beide 3-kanaals boekenplankspeakers kunnen gebruikers genieten van muziekstreams via AirPlay 2, Chromecast en Spotify’s streaming app. Radioliefhebbers hebben toegang tot duizenden zenders via de TuneIn streamingdienst.

De speakers zijn uitgerust met een SCA-coaxiaal chassis voor optimale precisie, waarin middenspeakers en tweeters zijn samengevoegd. Elke speaker herbergt drie digitale versterkers met een totaal vermogen van 100 watt, wat zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave, zelfs in grotere kamers.

Compatibiliteit met AirPlay 2 en Chromecast biedt ondersteuning voor iOS- en Android-apparaten, en de set kan worden geïntegreerd met andere compatibele speakers in verschillende kamers. Met de Teufel Home app en fysieke bedieningselementen op de speakers kunnen gebruikers eenvoudig de geluidsbron selecteren, voorkeursinstellingen programmeren en het volume regelen.

De STEREO M 2 is zowel draadloos als met Bluetooth 5.0 uitgerust, waardoor het geschikt is voor apparaten zonder netwerktoegang. De speakers hebben ook klassieke aansluitingen, waaronder een optische ingang voor lipsynchrone overdracht van televisiegeluid en een stereo cinch-ingang voor diverse geluidsbronnen.

Met een chique afwerking en flexibele opstellingsmogelijkheden, zijn de STEREO M 2 speakers individueel aangesloten op het stopcontact, zonder onderlinge kabelverbinding. De draadloze overdracht tussen de boxen maakt verschillende opstellingen mogelijk, terwijl de stofkappen met krachtige magneten verwijderd kunnen worden voor vrij zicht op de woofer en tweeters. De set is verkrijgbaar in zwart en wit voor €999,99 via teufelaudio.nl.



Bronnen: Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?