3Dconnexion lanceert de SpaceMouse Pro Wireless


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van 3Dconnexion

3Dconnexion heeft de lancering aangekondigd van de langverwachte SpaceMouse Pro Wireless Bluetooth Edition, een innovatief invoerapparaat gericht op ingenieurs, 3D-kunstenaars en architecten. Het product belichaamt 3Dconnexion’s toewijding aan uitmuntendheid en milieubewustzijn, met nieuwe functies zoals naadloze Bluetooth-connectiviteit, waardoor gebruikers meer vrijheid en flexibiliteit krijgen in hun werklocaties.

De SpaceMouse Pro Wireless Bluetooth Edition benadrukt duurzaamheid door gebruik te maken van innovatieve, slijtvaste materialen en gerecyclede kunststoffen, terwijl het streven naar een koolstofneutrale productie de ecologische impact vermindert. Met een gepatenteerde 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) sensor biedt het ongeëvenaarde precisie, waardoor ingenieurs complexe ontwerpen feilloos kunnen uitvoeren.

Het ergonomische ontwerp met een handsteun vermindert vermoeidheid tijdens langdurig gebruik, terwijl aanpasbare knoppen de gebruikers in staat stellen de SpaceMouse Pro Wireless aan te passen aan hun specifieke behoeften. Deze aanpassingen, samen met vooraf ingestelde toepassingsspecifieke commando’s, optimaliseren workflows en besparen kostbare tijd.Bronnen: 3Dconnexion

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?