“6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch van D-Link is nu beschikbaar”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van D-Link

D-Link, een wereldleider op het gebied van netwerk- en connectiviteitstechnologieën, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de 6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT). De DMS-106XT vormt een aanvulling op de D-Link-familie van multi-Gigabit-apparaten, ideaal voor het MKB en geavanceerde gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en toch kosteneffectieve oplossing om netwerkknelpunten te elimineren en de netwerkconnectiviteit te maximaliseren.

Ontworpen met een 10-Gigabit uplink, biedt de DMS-106XT een verbinding met hoge bandbreedte naar de netwerkkern of het NAS-apparaat (Network-Attached Storage), waardoor de doorvoer wordt gemaximaliseerd voor het leveren van ononderbroken online ervaringen. Bovendien is de DMS-106XT met vijf ingebouwde 2,5 Gigabit-poorten perfect voor het aansluiten van Wi-Fi 6-toegangspunten, zoals de Nuclias Connect en Cloud Wi-Fi 6-toegangspunten (DAP-X2850 en DBA-X2830P) .

De DMS-106XT is ideaal voor veeleisende bedrijven en thuisnetwerkconfiguraties en biedt een ingebouwde Turbo-modus, die de latentie voor tijdgevoelige toepassingen onmiddellijk verlaagt en poortgebaseerde QoS in staat stelt kritieke apparaten prioriteit te geven en onberispelijke 4K/8K-videostreaming te leveren. Bovendien is het gehuisvest in een duurzame, matgrijze behuizing van aluminiumlegering, en het innovatieve ontwerp zonder ventilator zorgt voor verbeterde betrouwbaarheid en stille werking.

Gebouwd om maximale flexibiliteit mogelijk te maken, zijn de multi-Gigabit-poorten achterwaarts compatibel met bestaande kabels en apparatuur. Hierdoor kan de DMS-106XT worden ingezet op plaatsen waar extra bandbreedte vereist is, zonder dure, tijdrovende herbekabeling of vervangingskosten voor apparatuur.

De DMS-106XT is niet alleen een hoogwaardige switch met topfunctionaliteit, maar heeft door zijn strakke design ook de Red Dot Award en Good Design Award gewonnen.

Andere multi-gigabit-apparaten in het D-Link-portfolio die een kosteneffectieve uitbreiding van het netwerkbereik mogelijk maken, zijn de USB-C 2.5G Ethernet-adapter (DUB-E250), ontworpen om netwerkknelpunten te elimineren door 2,5 keer de bandbreedte van een Gigabit Ethernet-verbinding. Bovendien ondersteunen de DGS-1520-serie switches, een nieuwe generatie Layer 3-stapelbare Smart Managed-switches, ook 2,5G Ethernet om de bandbreedte in het hele netwerk te maximaliseren.Bronnen: D-Link

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments