8BitDo kondigt de pre-orders van een uniek toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van 8BitDo

8BitDo heeft aangekondigd dat pre-orders nu open zijn voor hun ‘Retro Mechanical Keyboard’ en ‘Dual Super Buttons’ geïnspireerd op Nintendo-thema’s. Er zijn twee thema’s beschikbaar: “N Edition” met kleuren van de klassieke NES en “Fami Edition” met kleuren van de Famicom en zowel Engelse als Japanse tekens op de toetsen.

Beide toetsenborden hebben een 87-toetsen of “tenkeyless” ontwerp met Bluetooth, 2.4G draadloze en USB bekabelde opties. Ze hebben een hot-swappable PCB met Kailh BOX V2 White schakelaars onder de thematische PBT-toetsen. De bijbehorende ‘Dual Super Buttons’ hebben zware Gateron Green schakelaars voor een tactiel gevoel.

De toetsen kunnen worden aangepast met de Ultimate Software V2 van 8BitDo zonder software, en de Super Buttons kunnen on-the-fly worden aangepast. De software vereist Windows 10 1903 of Android 9.0. Een 2.000mAh-batterij in het toetsenbord biedt 200 uur bruikbare levensduur.

Het Retro Mechanical Keyboard met Dual Super Buttons is te koop voor $100 USD, en extra Dual Super Buttons zijn beschikbaar voor $20 USD. Verzending van eerste bestellingen begint vanaf 10 augustus, met een verwachte verzenddatum van 20 september volgens de website van 8BitDo.Bronnen: 8BitDo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?