Acer brengt nieuwe gamingmonitoren uit


Vandaag heeft Acer een drietal nieuwe gamingmonitoren geïntroduceerd. Dit gaat om nieuwe Predator- en Nitro-modellen met onder andere een hogere refreshrate en andere verbeterde beeldprestaties. Zo krijgt de nieuwe Predator XB273U NX een 27″ IPS Quad-HD display met een refreshrate tot 275Hz met NVIDIA Reflex Latency Analyzer. Deze monitor komt verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar voor een nog niet genoemde prijs.


Vervolgens de Acer Nitro XV282K KV, welke over een 28″ display beschikt met een 4K-resolutie en een contrastverhouding van 100.000.000:1. Ook heeft dit display een kleurengamma welke 90% van het DCI-P3-spectrum dekt. In het tweede kwartaal van dit jaar kan de monitor verwacht worden, ook hier is de prijs nog niet genoemd.


Als laatste de Predator XB323QK NV, welke een 31,5″ IPS-scherm met 4K-resolutie heeft, en daarbij een refresh rate van 144Hz. Ook voor dit display geldt dat deze vanaf Q2 verkrijgbaar zal komen met een nog onbekende prijs.


Acer geeft aan dat alle nieuwe modellen tijdens CES 2021 aangekondigd zullen worden, en heeft met dit bericht alvast een voorproefje gegeven voor wat er volgende week verwacht kan worden.Bronnen: Acer (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.