Acer lanceert milieuvriendelijke Acer Connect Vero W6m meshrouter met WiFi 6E


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Acer

Recent heeft Acer de Acer Connect Vero W6m meshrouter onthuld, een cool apparaat dat niet alleen superkrachtig is, maar ook vriendelijk voor het milieu. Deze router is de allereerste met een behuizing gemaakt van gerecycled PCR-plastic en heeft een zuinige ecomodus. De Acer Connect Vero W6m wordt aangedreven door een mega quad-core processor met 2 GHz en heeft allerlei geavanceerde snufjes zoals WiFi 6E Tri-Band AXE7800.

De Acer Connect Vero W6m meshrouter ondersteunt WiFi 6E, voldoet aan de beveiligingsnormen van de Europese Commissie en heeft WiFi 6E tri-band connectiviteit (2,4 GHz/5 GHz/6 GHz). Met deze router kun je razendsnel en zonder gedoe internetten, met snelheden tot wel 7,8 Gbps. En dankzij het meshsysteem kun je tot wel vier routers met elkaar verbinden, zodat je overal in je huis of kantoor een topverbinding hebt, zonder vervelende dode zones.

De Acer Connect Vero W6m meshrouter heeft een MediaTek quad-core A53-processor met 2 GHz, 1 GB LPDDR RAM en 4 GB geheugen. Hiermee kun je zonder problemen zware taken uitvoeren en genieten van hoge snelheden. En wees gerust, deze router voldoet aan alle EU EN 303 645 (RED) cyberbeveiligingsnormen, dus je gegevens zijn altijd goed beschermd.

Acer heeft bij het ontwerpen van deze router echt rekening gehouden met het milieu. Ze hebben hun best gedaan om de CO2-uitstoot te verminderen en hebben energiezuinige functies toegevoegd. Zelfs de verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

De Acer Connect Vero W6m heeft een strak en compact design, gemaakt van 30% PCR-plastic, met een stijlvolle grijze afwerking die mooi past in elk kantoor of huis. Met de speciale ecomodus kun je de router efficiënt gebruiken door de slaaptijd te regelen wanneer je apparaten niet worden gebruikt en de dataverdeling slim te regelen.

Met de Acer Connect Vero W6m meshrouter zet Acer een grote stap in het leveren van innovatieve apparaten die zorgen voor snelle en veilige netwerkverbindingen. De router is nu verkrijgbaar en biedt een duurzaam alternatief voor een geweldige WiFi-ervaring.Bronnen: Acer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.