Acer lanceert nieuwe zakelijke TravelMate-laptops


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Acer

Acer heeft nieuwe zakelijke laptops aangekondigd in de TravelMate-serie die speciaal zijn ontworpen voor hybride werknemers. De laptops zijn geoptimaliseerd voor prestatie en mobiliteit en zijn voorzien van 13e generatie Intel Core vPro-processors. Bovendien hebben ze optionele OLED-displays, een beeldverhouding van 16:10 en een snel oplaadbare accu van 65 Wh voor langdurig gebruik. De nieuwe TravelMate-laptops zijn ook uitgerust met veilig inloggen via een vingerafdruklezer of infraroodcamera.

De TravelMate P6 14 is de ultieme zakelijke laptop van topkwaliteit voor professionals en leidinggevenden die vaak onderweg zijn. De laptop heeft een groot schermoppervlak met een optioneel 2,8K OLED-scherm, een beeldverhouding van 16:10 en 100% ondersteuning van de DCI-P3-kleurruimte. De laptop heeft ook de Intel vPro-technologie en een Intel Evo-ontwerp, en is uitgerust met de 13e generatie Intel Core i7-processoren, 32 GB LPDDR5-geheugen en de snel oplaadbare accu van 65 Wh. De P6 14 is vanaf Q4 verkrijgbaar vanaf 1400 euro.

De TravelMate P4 14 en de TravelMate P4 Spin 14 bieden beide geavanceerde prestaties en worden aangedreven door 13e generatie Intel Core i7 vPro-processoren. De laptops hebben een lichtgewicht behuizing van een magnesium-aluminiumlegering en een schermoppervlak van 16:10 met dunne randen. De TravelMate P4 14 heeft bovendien een maximale resolutie van 2,2K, terwijl de TravelMate P4 Spin 14 is voorzien van een WUXGA-display en een snel oplaadbare accu van 65 Wh met een lange gebruiksduur. De TravelMate P4 14 is vanaf Q3 verkrijgbaar met een adviesprijs van 1200 euro, de P4 Spin 14 komt dezelfde periode verkrijgbaar voor 1250 euro.

De TravelMate P2 is een voordelige laptop voor bedrijven die wordt geleverd met een 14- of 16-inch display. Dit model is uitgerust met een 16:10 WUXGA-beeldscherm, tot 64 GB DDR4-geheugen en WiFi 6E en 4G LTE voor betrouwbare internetverbindingen. De laptops zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en voldoen aan duurzaamheidsnormen van militaire klasse. In sommige landen hebben de laptops een TCO-certificaat en een EPEAT-registratie voor bepaalde configuraties. De TravelMate P1 is verkrijgbaar vanaf juli voor 1050 euro (16 inch) en 1000 euro (14 inch).Bronnen: Acer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.