Acer-monitor met refreshrate van 390Hz uitgebracht


Acer heeft de XV252Q F uitgebracht, een 24,5-inch monitor met een refreshrate van maar liefst 390Hz. Deze Full-HD (1920×1080 pixels) monitor heeft een IPS-display en ondersteuning voor zowel AMD FreeSync Premium als NVIDIA G-Sync. Qua kleurenspectrum haalt deze monitor 99% van het sRGB-spectrum.

Qua I/O’s is er beschikking over DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0 en audio. De helderheid betreft 400 nits, de contrastratio 1000:1 en de responstijd 1ms GTG. Daarbij is de monitor DisplayHDR 400-gecertificeerd. De meegeleverde monitorsteun is 120mm in hoogte verstelbaar, 30 graden naar boven en onder te richten en 90 graden kantelbaar.

Op het moment van schrijven zijn er nog geen prijzen of precieze beschikbaarheid bekend gemaakt, deze details worden binnenkort verwacht.Bronnen: DisplaySpecifications

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.