ADATA brengt compacte externe SSD uit met snelheden tot 2000MB/s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ADATA

ADATA Technology, een fabrikant van DRAM-modules, NAND Flash-producten, mobiele accessoires, gamingproducten, elektrische aandrijflijnen en industriële oplossingen, kondigt vandaag de ADATA SE880 externe solid-state drive (SSD) aan. . Deze nieuwste externe SSD van ADATA ondersteunt USB 3.2 Gen2 x2, is uitgerust met een Type-C-poort en levert leesprestaties tot 2000 MB/s. Dit is allemaal verpakt in een ultracompacte vormfactor die kleiner is dan een AirPods-hoes. Deze kenmerken maken het perfect voor makers van inhoud en console-gamers die onderweg zijn.

Hoge snelheden met met USB 3.2 Gen2 x2
De SE880 ondersteunt USB 3.2 Gen2 x2 en is in staat om transmissiesnelheden van 20 Gb/s te leveren. Dit is twee keer sneller dan USB 3.2 Gen 2×1 en vier keer sneller dan USB 3.2 Gen 1×1. Hierdoor haalt de SE880 lees-/schrijfsnelheden tot 2000 MB/s, wat ruwweg twintig keer sneller is dan gewone externe harde schijven. Deze ongelooflijke snelheid biedt het ultieme gemak voor makers, waardoor ze grote bestanden rechtstreeks op de SE880 kunnen openen en bewerken, waardoor ze niet meer vooraf bestanden naar hun pc hoeven over te zetten. De SE880 wordt geleverd in varianten van 500 GB en 1 TB.

Probleemloze compatibiliteit voor onderweg
De SE880 ondersteunt veel van de nieuwste gameconsoles en is ideaal voor het opslaan van talloze games zonder al te veel fysieke ruimte in beslag te nemen, perfect voor enthousiaste consolegamers die onderweg zijn. Dankzij de razendsnelle leessnelheid van de SE880 kunnen gamers hun games direct laden voor naadloos gamen. Bovendien hoeven gebruikers zich thuis of onderweg geen zorgen te maken over compatibiliteit, of het nu Android, macOS, Windows of andere besturingssystemen zijn. Ze kunnen eenvoudig verbinding maken via de Type-C-poort, dingen gedaan krijgen en gaan.



Bronnen: ADATA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.