ADATA lanceert de SD810 waterdichte externe SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ADATA

ADATA heeft de SD810 externe solid-state drive gelanceerd, met drievoudige IP68 waterdichte, stofdichte en MIL-STD schokbestendige bescherming. De drive heeft een USB 3.2 Gen 2 x2 interface met lees-/schrijfsnelheden tot 2000 MB/s en een Type-C interface, geschikt voor iPhone 15 en ideaal voor buitengebruik door fotografen en videomakers. De aluminium behuizing zorgt voor warmteafvoer en stabiliteit tijdens hoge-snelheidsoverdracht, waardoor efficiënte bewerking van grote bestanden mogelijk is. De compacte SD810 is kleiner dan een creditcard, draagbaar en verkrijgbaar in obsidiaan zwart en meteoriet zilver, met capaciteiten van 500 GB tot 4 TB, elk met een wereldwijde garantie van drie jaar.

De SD810 doorstaat strikte IP68 tests, is stofdicht en kan 1 meter diep in water gedurende 60 minuten. Het voldoet aan MIL-STD-810G 516.6 schokbestendigheidsnormen en blijft onbeschadigd na een val van 1,22 meter. De drive ondersteunt USB Type-C en werkt op diverse systemen en consoles, waaronder Android, Mac OS, Windows, en de nieuwste iPhone 15-serie. Hierdoor kunnen gebruikers moeiteloos hoogwaardige beelden en audio-/videobestanden overzetten. Bovendien kan de SD810 verbonden worden met de nieuwste gameconsoles, waardoor spelbibliotheken worden uitgebreid. De SD810 externe SSD is wereldwijd beschikbaar en biedt een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor gegevensopslag en -overdracht in veeleisende omgevingen.Bronnen: ADATA

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?