Aerocool brengt 850W LUX RGB-voeding uit


Aerocool heeft een nieuwe 850W computervoeding uitgebracht welke voorzien is van RGB-verlichting. De voeding vult de huidige serie aan, welke op het moment bestaat uit een 550W, 650W en 750W, waarmee de 850W dus de krachtigste van de serie zal zijn. Aerocools Lux-serie voedingen zijn deels modulair, waarbij de meeste kabels optioneel aan te sluiten zijn, maar een aantal al op hun plek zitten.

Qua efficiëntie behaalt de Lux 850W een 80-Plus Brons certificering, wat garantie geeft voor minstens 88% efficiënt. Via een +5V-aansluiting is de RGB-verlichting op de zijkant te bedienen, waarbij er tot 13 individueel aanstuurbare leds aan te sturen zijn.

Op het moment van schrijven heeft Aerocool nog geen specifieke prijs genoemd voor de Lux RGB 850W-voeding. Gezien de 650W op het moment voor ongeveer 55 euro verkrijgbaar is en de 750W voor 65 euro, lijkt 75 euro een mooie schatting te zijn voor de nieuwe 850W, al kan dit ook zeker hoger uitvallen. Wanneer deze nieuwe voeding in de winkels ligt is ook nog niet benoemd.Bronnen: Aerocool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.