Productpagina @ Aerocool.com.tw


Een tijdje terug had ik een review gemaakt van de Aerocool DS Cube, een behuizing die ik inmiddels in veel builds heb gebruikt omdat het gewoon een verdomd mooi ding is. Voor mij een succes dus, en Aerocool lijkt er ook zo over te denken want na de DS Cube hebben ze nu ook de DS 200 op de markt gebracht. Waar de Cube dus.. jawel.. een kubus is, is de DS 200 een ATX Toren met wat klassiekere afmetingen, maar wel overduidelijk geïnspireerd door zo’n kubus-vormige broertje.


Net als de DS Cube komt de DS 200 in tal van kleurstellingen: Zwart, Groen, Blauw, Oranje, Rood, en Wit. De zijpanelen zijn echter altijd zwart, waar die bij de DS Cube ook nog optioneel meegekleurd waren. Normaliter zal je tussen de 90 en de 100 euro kwijt zijn om er één aan te schaffen. Hij is in zowel gesloten vorm als met window leverbaar, en het andere zijpaneel is eventueel ook los bij te kopen als je later van gedachten wisselt voor ongeveer 17 euro.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.