Review: Aerocool Xpredator Cube
Productpagina @ Aerocool


We gaan weer even ouderwets ‘casen’! De productcategorie waar ik het reviewen ooit mee begon houdt natuurlijk een bijzonder plekje in het hart. Het product van vandaag is een combinatie van iets bekends met een flinke dosis ‘opvallend’. Eerder zagen we al de kubus behuizingen, inclusief de DS Cube van Aerocool zelf, en ook vandaag staat er weer een kubus op tafel. De uitstraling is echter even iets anders dan we eerder zagen, want de Xpredator Cube spring aardig in het oog.

Niet minder opvallend is het aantal kleurstellingen waarin deze behuizing naar de markt komt: zeven stuks! Van een vrij typische zwarte en een witte uitvoering, tot een knalgroene en zelfs een rood/wit/blauw ‘Captain America’ variant. Deze kubussen zijn, afhankelijk van de kleurstelling, verkrijgbaar vanaf ca 80 euro.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments