AKKO lanceert een nieuw draadloos mechanisch toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van AKKO

Ter ere van hun zevende jubileum heeft AKKO de nieuwe draadloze 5075B Plus-serie mechanische toetsenborden gelanceerd. Deze serie biedt een unieke gasket mount en 4-laags geluidsreductie kit, samen met de V3 Cream Yellow en Blue Pro schakelaars voor een stabiele en comfortabele typervaring. Het toetsenbord heeft 18 RGB achtergrondverlichtingsinstellingen en PBT Double-shot keycaps voor optimaal comfort.

De AKKO 5075B Plus biedt een flexibele 83+1 toetsenlay-out voor verschillende regio’s, zoals Engels, Amerikaans, Duits en Noords. Bovendien heeft AKKO samenwerkingen met bekende IP-merken zoals Cinnamoroll, Dragon Ball Super Goku en Naruto Uzumaki voor gepersonaliseerde ontwerpen.

Tijdens de IFA 2023 in Berlijn presenteert AKKO ook het Akko 7th Anniversary MOD 007 PC mechanische toetsenbord met magnetische schakelaars, ontworpen voor gaming met snelle aanslagen en dynamische toetsaanslagen. De AKKO 5075-serie en het nieuwe Akko 7th Anniversary-toetsenbord bieden een breed scala aan opties en zijn ideaal voor mechanische toetsenbordliefhebbers en gamers.

voor meer informatie kan je de website van AKKO bezoeken.Bronnen: AKKO

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?