Alder Lake Pentium Gold en Celeron CPU’s van Intel verschenen


Op een Canadese webshop zijn een tweetal nieuwe Intel Alder Lake-processors verschenen, namelijk de Pentium Gold G7400 en Celeron G6900. Deze nieuwe 12e generatie processors zullen in het lagere segment van deze nieuwe generatie geplaatst worden, waar onder andere de prijzen van 123 en 91 CAD op wijzen, omgerekend €86 en €64.

Veel specificaties worden nog niet genoemd, zoals het aantal cores en threads. Wel is het duidelijk de de Pentium Gold G7400 6MB cache krijgt met een kloksnelheid van 3.7GHz, en de Celeron G6900 4MB cache met een klok van 3.4GHz.

Intel heeft tot dusver nog niet gehint op goedkopere Alder Lake-modellen. Voor nu is het dus wachten tot het merk hier meer over bekend gaat maken.Bronnen: momomo_us

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments