Alienware kondigt een 1080p 500hz gaming monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alienware

Dell en Alienware hebben de indrukwekkende AW2524HF IPS gaming monitor aangekondigd, ontworpen met gamers in gedachten en uitgerust met opmerkelijke kenmerken zoals AMD FreeSync Premium en een opmerkelijke verversingssnelheid van 500Hz en een resolutie van 1080p. Deze monitor biedt een uitzonderlijke prestatie voor snelle actiegames en is naadloos compatibel met moderne videokaarten, inclusief de nieuwste AMD-hardware.

Met een verversingssnelheid van 500Hz (480Hz native) en een Fast IPS-scherm, levert de monitor supersnelle beelden. AMD FreeSync Premium en VESA AdaptiveSync-certificering garanderen een vloeiende weergave zonder tearing of vertraging, zelfs in intense acties. Met een minimale latentie van 0,5 milliseconden worden bewegingsonscherpte en ghosting tot een minimum beperkt.

Het Fast IPS-scherm zorgt voor consistente beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. De monitor biedt een indrukwekkende kleurdekking van 99% sRGB en ondersteunt HDR10. Dankzij TUV-gecertificeerde ComfortView Plus wordt schadelijk blauw licht verminderd zonder concessies te doen aan de levendige kleuren.

Het ontwerp omvat een ingebouwde intrekbare headset-hanger voor een georganiseerd bureau. De zeshoekige voet bespaart ruimte en kan worden aangepast met hoogtemarkeringen, waardoor gamers altijd op de optimale instellingen kunnen spelen.

Vanaf 12 september zal de monitor beschikbaar zijn op Dell.com voor $649,99.Bronnen: ALienware

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?