Alphacool heeft de Apex Stealth metalen ventilatoren gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool heeft de Apex Stealth metalen ventilator gelanceerd, die uitblinkt in prestaties en stilte. Deze ventilator kenmerkt zich door hoogwaardig design en technische innovaties, inclusief een unieke dempingstechnologie die trillingen minimaliseert door de ventilatorbladen, motor en ophanging van het metalen frame volledig te scheiden. Dit resulteert in de stilste werking op de markt, ongeacht de snelheid.

De Apex Stealth is veelzijdig en biedt zowel hoge luchtstroom als statische druk, waardoor hij ideaal is voor zowel radiatoren als behuizingen. De ventilator kan worden geregeld via een 4-pins PWM-connector en varieert tussen 400 en 2000 tpm (of tot 3000 tpm voor de krachtige versie). Meerdere ventilatoren kunnen eenvoudig worden aangesloten via daisy chain, met slimme kabelbeheermogelijkheden in het frame.

De Apex-productlijn van Alphacool staat bekend om zijn topkwaliteit en innovatieve technologieën, met een uniek gebogen metalen frameontwerp dat in elke pc-build past.

De Alphacool Apex Stealth metalen ventilator is verkrijgbaar in Matte Black, Chrome, White en Gold kleuropties en kan worden voorbesteld op 2000 tpm elk of als een Power-ventilator op 3000 tpm in hun winkel.

Kenmerken omvatten afmetingen van 120 x 120 x 25 mm, een frame van gegoten zink, zero RPM-regeling, Tacho-signaal, automatisch herstarten en indrukwekkende specificaties voor zowel de Apex Stealth Metalen Ventilator als de Apex Stealth Metalen Power Ventilator.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?