Alphacool introduceert de Core Distro Plate voor de Lian Li 011 Dynamic


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool introduceert de Core Distro Plate als een opvallende toevoeging voor waterkoeling in de O11 Dynamic Evo/XL behuizing. Specifiek ontworpen voor deze kast, wordt de Distro Plate aan de binnenzijde van het zijpaneel gemonteerd en vereenvoudigt aanzienlijk de planning, constructie en onderhoud van complexe waterkoelingssystemen. Met geïntegreerd reservoir en VPP Apex-pomp, elimineert het ontwerp verwarrende buizenroutes dankzij de slimme opstelling van G1/4″ aansluitingen.

De verchroomde messing aansluitingen, kenmerkend voor de Alphacool Core Design-serie, zijn voorzien van een O-ring en ingebed in hoogwaardig acrylglas, waardoor mogelijke lekken door barsten worden voorkomen. De Distro Plate biedt helder zicht op het koelmiddel en mogelijkheden voor schitterende verlichting door digitale aRGB-technologie.

De geïntegreerde VPP Apex-pomp, met een soepel lopende keramische as en externe motorwikkelingen, garandeert stabiliteit, soepele werking en aanzienlijk verminderde trillingen. Met een laag stroomverbruik en controle via de 4-pins ventilatoraansluiting, biedt de pomp ook een SATA-voedingsconnector.

De Core Distro Plate, met afmetingen van 360 x 141 x 77,80 mm en een volume van 200 ml, kan eenvoudig aan het zijpaneel van de O11 Dynamic Evo/XL worden bevestigd, en is ook compatibel met andere behuizingen van vergelijkbare afmetingen. Nu verkrijgbaar in de Alphacool online winkel, biedt het product zowel functionele efficiëntie als esthetische allure voor gepersonaliseerde koeloplossingen.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?