Alphacool introduceert nieuwe waterkoeling voor de RTX 4070 Ti en 4090


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Alphacool

Alphacool introduceert een nieuwe actieve waterkoeler voor NVIDIA RTX 4070 Ti- en RTX 4090 grafische kaarten, gericht op verbeterde prestaties. De koeler heeft een verchroomde koperen basis met een fijne vinstructuur voor een uitgebreid koeloppervlak en een geoptimaliseerde waterstroom. De herziene jetplaat verdeelt water efficiënt over de koelvinnen, waardoor de enorme warmteafgifte van de nieuwe GPU-generatie effectief wordt afgevoerd. Het Aurora-ontwerp is visueel eenvoudig met een enkele O-ring rond de radiator, terwijl de digitale adresseerbare RGB LED-verlichting dankzij de chroomafwerking gelijkmatig over de koeler verspreid wordt.

De Core GeForce RTX 4090 Master V.2 is beschikbaar voor pre-order, terwijl de Eisblock Aurora GeForce RTX 4090 Aorus Master – Gaming V.2 en de Eisblock Aurora GeForce RTX 4070 TI ROG Strix al leverbaar zijn in de Alphacool online winkel. Belangrijke functies omvatten de verchroomde koperen basis, een vergroot koeloppervlak, geoptimaliseerde waterverdeling, en heldere aRGB LED-verlichting. Compatibiliteit is aangegeven voor specifieke grafische kaartmodellen, en de V.2-versie van de koeler is geschikt voor PCB-layout V.1.1. Deze innovatieve koeler biedt een combinatie van efficiënte koeling en esthetisch ontwerp voor enthousiaste gamers.Bronnen: Alphacool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?